X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ramos & Granero

Sergio Ramos in Esteban Granero sta komentiral zmago 6-2 nad Dinamom Zagreb.

Ramos
“Fantastično je, da oba naša napadalca preživljata tako dobre trenutke in si izmenjujeta dolžnosti pri doseganju zadetkov. Zaradi tega sploh ni problem, da oba igrata skupaj na igrišču. To je bila pomembna tekma za ekipo in dobra za tiste, ki ne dobijo veliko priložnosti za igranje kot ostali v tej sezoni. Pomembno je za Real Madrid, da ohrani svojo nogometno filozofijo.”

“Derbiji so posebni in drugačni. Ni pomembno v kakšni formi je katera od ekip, saj se Atletico preobrazi na tekmi proti Real Madridu. Borili se bodo za zmago in zato jim je potrebno dati najvišjo stopnjo spoštovanja. Mi se vedno trdo koncentriramo in moramo osvojiti vse tri točke. Proti njim se bomo pomerili na našem stadionu in navijači na tribunah sprejemjo te tekme drugače, zato jih moramo zabavati.”

Granero
“V Ligi prvakov ni enostavnih tekem. V 45. minutah igre sem se počutil dobro in tudi ekipa se je počutil popolnoma udobno. Smo se že uvrstili v naslednji krog tekmovanja kot vodilna ekipa skupine in sedaj bomo igrali še eno tekmo v skupinskem delu, za katero moramo zbrati naše moči. To bo tudi dobra priložnost za vse tiste med nami, ki ne igramo redno. Moramo nadaljevati še naprej z dobrim delom, ker se ta odraža na zmagah.”