X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Şahin & Adan

Nuri Şahin in Antonio Adan sta začela tekmo proti Dinamu v prvi postavi je odigral celotno tekmo proti Dinamu Zagreb. po tekmi sta oba delila svoje misli z novinarji v mešani coni.

Şahin
“To je pomemben dan za mene, saj sem prvič po šestih mesecih odigral celotnih 90 minut. Prav tako pa smo tudi dosegli veliko zadetkov. Še vedno nisem 100% pripravljen in sedaj bom moral še trdo delati, da bom izboljšal svojo igro. Priznam, da danes nisem igral najboljše, vendar pa potrebujem še več tekem. Sanje vsakega otroka so igrati za Real Madrid in to so tudi moje sanje.”

Adan
“Škoda, da smo prejeli dva zadetka iz dveh napak in zaradi tega nisem povsem zadovoljen. Real Madrid je nocoj dosegel svoj cilj in to je tisto kar je pomembno in zaradi česar nam je čestita trener. Odigrali smo resno tekmo in bili osredotočeni od samega začetke. Hvaležni smo Mourinhu, ker računa na vse nas na takšnih tekmah.”