X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Benzema dosegel 200. zadetek Real Madrida v Ligi prvakov na domačem igrišču

Karim Benzema je v torek na tekmi proti Dinamu Zagreb dosegel 200. zadetek Real Madrida v Ligi prvakov na domačem igrišču. Z zadetkom je Real samo nadgradil jubilej, saj je bila to 1500. uradna tekma belega baleta na Santiago Bernabeu.

Real Madrid je proti Dinamu iz Zagreba v Ligi prvakov odigral že svojo 1500. uradno tekmo na Santiago Bernabeu in ob tem si beli balet ne bi mogel želeti boljšega kot to, da se je Karim Benzema s svojim prvim zadetkom na tekmi zapisal v zgodovino, kot strelec 200. zadetka Real Madrida v Ligi prvakov na domačem igrišču. Real Madrid je s šestimi doseženimi zadetki proti Dinamu svoj izkupiček tako povečal na 205 zadetkov v Ligi prvakov pred svojimi navijači.

Belim je prav tako uspelo izenačiti tudi svoj prejšnji rekord doseženih zadetkov na domačem igrišču v Ligi prvakov na eni sami tekmi, potem ko so pred tem dosegli šest zadetkov na tekmah proti Fernecvarosi TC 6-1 (1995/96), SK Sturm Grazu 6-0 (1998/99) in Genku 6-0 (2002/03).

Real Madrid je za 205 zadetkov na domačem igrišču v Ligi prvakov potreboval samo 85 tekem, kar pomeni, da beli dosežejo v povprečju 2,4 zadetka na tekmo.