X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Casillas

Iker Casillas se je včeraj udeležil dogodka, ki ga je organiziral Philips, kjer so mu tudi čestitali za nov rekord v število nastopov v dresu z grbom Španija na prsih.

“Moramo ostati na tej poti. Na tekmi proti Dinamu se je ekipa izkazala z izjemno igro in da si želi opraviti svoje delo dobro. Na derbiju si želimo osvojiti vse tri točke, da bi še naprej ostali vodilna ekipa prvenstva. Vemo, da nam noben od naših nasprotnikov ne bo olajšal stvari in zato se bomo morali boriti za zmago. Veliko oči bo uprtih v ta derbi in prepričan sem, da si tudi Atletico in njihovi navijači želijo doseči dober rezultat.”

“Dobro opravljamo stvari, kot bi jih tudi morali in kot se od nas tudi pričakuje. Še naprej se moramo osredotočiti le na eno tekmo naenkrat. Že pred tekmo proti Dinamu smo se že uvrstili v osmino finala Lige prvakov, vendar pa smo si še vedno morali priigrati prvo mesto v skupini. To nam je sedaj uspelo in sedaj se moramo osredotočiti na La Ligo. Vemo, da bo vsaka tekma težka in da ne smemo razmišljati o naših naslednjih tekmah, ki bodo še sledile.”