X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Khedira

Sami Khedira je v intervjuju za bwin.com spregovoril o mestnem derbiju proti Atletico Madridu ter o dosedanjem nizu Real Madrida v tej sezoni.

“Derbiji so vedno težki in verjamem, da se bomo morali povsem osredotočiti na tekmo, vseskozi vršiti pritisk na Atletico in si hitro podajati, da bi lahko zmagali. Imajo zelo močno ekipo, vendar pa sem prepričan, da bomo zmagali tekmo, če bomo bili trdni v obrambi. Bili bomo razočarani, če ne bomo zmagali, ker si želimo nadaljevati zmagovalno serijo zaporednih zmag.”

“To sezono imamo za seboj začetek sezone, ki je vreden ekipe, ki si prizadeva osvojiti naslov prvaka. Delamo zelo dobro, kažemo dobre predstave in smo pri tem preprosto uspešni. Še naprej moramo nadaljevati s trdim delom in mislim, da imamo velike možnosti, da osvojimo La Ligo, če bomo nadaljevali v tej smeri.”

“Na žalost mi v lanski sezoni ni uspelo doseči zadetka, vendar pa mi je zato to uspelo v letošnji sezoni Lige prvakov. Sedaj si prav tako želim doseči zadetek še v La Ligi, mogoče bi lahko že zadel na derbiju proti Atleticu. Igrati v Real Madridu je največja čast, katera lahko doleti nogometaša. Ponosen sem, da nosimo ta dres že zaradi bogate zgodovine Real Madrida. Zelo sem ponosen, da igram tukaj.”

“Če sem iskren, bi dal nagrado Ballon d’Or vsem svojim soigralcem. So odlični igralci in tudi odlični ljudje tako na igrišču, kot tudi izven njega. V Real Madridu smo kot ena velika družina, zato je težko izpostaviti le enega posameznika. V lanski sezoni smo vsi opravili svoje delo odlično in v letošnji sezoni imamo zato vsi korist od tega. Upam, da bo eden izmed naših igralcev prejel nagrado Ballon d’Or, ker mislim, da bi bila to nagrada za celotno ekipo. Real Madrid bi lahko bil zelo ponosna na to.”

“Ozil se je zelo dobro prilagodil na ekipo. Njegove predstave so izjemne in v tej sezoni je še bolj konstanten. Je zelo pameten, se bori za ekipo, gara v obrambnih nalogah in to celotna ekipa ima korist od tega. je vrhunski igralec in brez dvoma spada med najboljše igralce na svetu. Je še zelo mlad in ima zato še veliko prostora za napredek.”