X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Casillas

Iker Casillas je pred začetkom tekme proti Atleticu prejel posebno nagrado za rekordi 127. nastop v dresu španske izbrane vrste. Vratar in kapetan Real Madrida je po tekmi analiziral samo tekmo.

“Tekma se ni začela ravno po naših željah, saj je Atletico hitro povedel. Nato so se srdito branili in nam ni bilo lahko igrati na ta način na Santiago Bernabeu. Ključni trenutek tekme je bil izključitev Courtoisa, saj jih je vse to prisililo, da so morali se še boj truditi in zaradi zadetka Di Marie so morali še višje stopiti na igrišču.”

“Sedaj razmišljamo le o naši naslednji ligaški tekmi proti Sporting Gijonu. V zadnjih nekaj letih nam je bilo težko zmagati na njihovem stadionu in zato moramo ta teden, v katerem ne igramo nobene druge tekme, da ga uporabimo za dobro pripravo na tekmo. Naša serija 13. zaporednih zmag je res neverjeten in zato moramo samo nadaljevati v tej smeri.”