X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Di Maria & Ramos

Angel di Maria je tekmo proti Atleticu že začel v prvi postavi, potem ko je bil še pred kratkim poškodovan in med drugim tudi dosegel enega od zadetkov, ki je prinesel Realu visoko zmago. Po tekmi je Argentinec skupaj s Sergiom Ramosom spregovoril z novinarji v mešani coni.

Di Maria
“Po prvem doseženem zadetku smo se povsem spremenili. Morali smo zmagati in to smo tudi storili. Enajstmetrovka je prišla po akciji Cristiana, Benzemaja in mene. Zelo smo motivirani in si želimo nadaljevati z dobrim delom. To je pot po kateri moramo nadaljevati, če želimo doseči svoje cilje in postati prvaki.”

“Trener me je želel v prvi postavi in zelo sem srečen, da mi je dal priložnost za igranje. Na srečo sem igral in tudi dosegel zadetek, kar mi bo samo pomagalo pri dvigu moje samozavesti. Dobljena priložnost za igranje me zelo motivira, potem ko sem tri ali štiri dni treniral povsem sam. Že kar nekaj časa je minilo od mojega zadnjega zadetka. Svoji ženi sem povedal, da si želim takoj po poškodbi zadel in na srečo mi je to tudi uspelo.”

Ramos
“Real Madrid je prevladoval na igrišču po prvem rdečem kartonu. Vedeli smo kako reagirati in tako igrali veliko bolje v drugem polčasu. Vratar Atletica je bil izključen in to se jim je zelo poznalo. Mi smo igrali enako kot na prejšnjih tekmah in zasluženo prišli do zmage.”

“Zelo sem zadovoljen, da sem v takšni formi. Želel bi si ponovno igrati na desnem bočnem položaju, vendar pa imam soigralce, ki so fantastični na tem položaju. Če se kdo spozna na nogomet, je to naš trener, ki je sposoben iz nas izvleči le najboljše. Reakcija ekipe je bila fantastična.”