X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Higuain & Pepe

Higuain je dosegel tretji zadetek Reala na mestnem derbiju po vsega 4. minutah igre, potem ko je vstopil v igro namesto Di Marie. Po tekmi sta on in Pepe z mediji delila svoje mnenje o derbiju.

Higuain
“Vedeli smo, da bo težko. Prvi rdeči karton in posledično enajstmetrovka sta odprla tekmo. Druga enajstmetrovka je dokončno odločila tekmo. Vesel sem, ker sem imel lahko igral 30 minut, v katerih sem dal vse od sebe. Veseli smo s to zmago, saj nam ta omogoča, da smo še naprej vodilna ekipa španskega prvenstva.”

“Vsi poskušamo dobro izkoristiti dobljene priložnosti in tako tudi sam poskušam dati vedno vse od sebe, ko dobim priložnost. Pomembno je, da na tekmi proti Atleticu dosežeš zadetek takoj potem, ko prideš na igrišče. Sam sem zadel po dolgi podaji, potem ko sem vršil pritisk na gostujočega branilca in tako mi je uspelo zadeti.”

Pepe
“Atletico je poskušal zaustaviti našo igro in zaradi tega so prejeli tako veliko rumenih kartonov. Bili so težak nasprotnik. Bilo je pomembno zmagati in zato smo zadovoljni, da nam je to uspelo. Boljše smo igrali v drugem polčasu in kmalu tudi zadeli. Prve enajstmetrovke nisem videl, ker sem bil preveč oddaljen, vendar pa sem bil v drugem polčasu koko je njihov branilec na nepravilen način zaustavil Higuiana.”