X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho je analiziral zmago s 4-1 nad Atleticom na novinarski konferenci po tekmi.

“Moja ekipa si je želela zmagati. Moji varovanci niso želeli igrati grdega in umazanega nogometa, ampak so si želeli zmagati. Igrali smo na zmago in na koncu tudi zmagali. Opravili smo svoje delo, saj smo igrali disciplinirano in prejeli samo en rumeni karton v celotnih 90. minutah. Ostali smo mirni, vseskozi osredotočeni na svoje delo in nas ni nič vrglo iz tira.”

“Prekršek nad Benzemajem je bil za enajstmetrovko in za rdeči karton. Vratar se je moral odločiti, ali bo naredil prekršek, ali pa bo prejel zanesljiv zadetek. Sam svojim vratarjem rečem, da v takšnih situacijah rajši prejmejo zadetek, kot pa da nasprotnik dobi enajstmetrovko in da še izgubimo vratarja. Vratar Atletica se je odločil, da bo tvegal in enajstmetrovka je bila povsem čista.”

“Mateu Lahoz je odličen sodnik, ki je nocoj opravil svoje delo odlično gledano s tehničnega stališča, vendar pa morda ne tako dobro z vidika disciplinskega stališča. Kljub temu pa je odličen sodnik.”

“Di Maria je bil malo utrujen in zato smo se odločili, da ga zamenjamo, preden bi vse skupaj postalo tvegano za obnovitev poškodbe. Ena ura igranja je bila dovolj zanj.”

“Moja ekipa je vedno igrala dobro. Je ambiciozna in motivirana. Pod kontrolo smo imeli tudi svoja čustva. Sedaj moramo biti potrpežljivi in ohraniti našo vizijo. Naša serija se bo enkrat zagotovo končala …”