X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Higuain dosegel 100. ligaško zmago v dresu Real Madrida

Zmaga proti Atletico Madridu je bila že 100. ligaška zmaga Higuaina kot igralec Real Madrida. Argentinski napadalec je prišel do te številke v šestih sezonah in je po Casillasu trenutno v ekipi drugi igralec z največ zmagami v španskem prvenstvu. Higuain je pri tem na 140. tekmah dosegel tudi 81 zadetkov, kjer mu gre dobro še posebej v tej sezoni, v kateri je na dosedanjih 13. tekmah dosegel 12 zadetkov.

Gonzalo Higuain je že dosegel 100. ligaško zmago v dresu Real Madrida in je tako po Casillasu, ki ima na svojem računu že 277 ligaških zmag, drugi igralec sedanje ekipe z največ zmagami v tem tekmovanju kot igralec belega baleta. Naslednjemu, ki bo uspelo priti do 100. ligaške zmage kot igralec Real Madrida bo Marcelo, ki že ima 97 ligaških zmag na svojem računu.

Ekipi, ki jih je Higuain v teh šestih sezonah največkrat premagal sta Athletic Bilbao in Espanyol, saj je proti vsaki zabeležil po sedem zmag. Kar zadeva zadetkov, lahko rečemo, da je Malaga najboljša “stranka” Higuaina, saj je Argentinec proti njim dosegel do sedaj osem zadetkov. Malagi sledijo Getafe, Espanyol in Valencia, katerim je Pipita zabil po sedem zadetkov. Gonzalo Higuain je prav tako tudi drugi Argentinec z največ zmagami v Real Madridu, potem ko je pred njim samo legendarni Alfredo Di Stefano, ki je dosegel 191 ligaških zmag v dresu Real Madrida.

EKIPE PROTI KATERIM JE HIGUAIN DOSEGEL NAJVEČ ZMAG
Ekipa Št. zmag
Athletic Bilbao 7
Espanyol 7
Osasuna 6
Mallorca 6
Racing Santander 6
Valencia 6
Recreativo Huelva 5
Getafe 5
Deportivo La Coruna 5
Atletico Madrid 5