X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Arbeloa

Alvaro Arbeola upa, da bo pripravljen za igranje na tekmi proti Sportingu iz Gijona. Branilec kraljevega kluba je na Gillettovem promocijskem dogodku analiziral prihajajočo tekmo.

“Očitno je, da smo sedaj bolj zreli in solidni, ker se med seboj bolje poznamo. Imamo dober niz tekem s katerim moramo nadaljevati z dobrim delo in se ne smemo sprostiti. Moramo se osredotočiti na vsako tekmo posebej in razmišljati le o našem naslednjem nasprotniku. Zadovoljni smo s svojim dobrim delom in s svojo mentaliteto, ki nam je omogočila 13 zaporednih zmag.”

“Maja je še zelo daleč stran. Sedaj smo na koncu novembra in moramo biti potrpežljivi, saj je pred nami še veliko ligaških tekmah. Trenutno še nismo niti blizu eni lovoriki. Ni pomembno koliko imamo prednosti pred prvimi zasledovalci, saj je do konca lige še zelo daleč. Zadovoljni smo, ker opravljamo dobro svoje delo ne glede na to kdo igra in to je zelo pomembna stvar.”

“Sporting nas lahko premaga in to je tisto kar mora biti trenutno naša največja skrb. Gostovanje na njihovem stadionu je vedno težko. V preteklem letu nam je bilo na njihovem stadionu zelo težko osvojiti vse tri točke, še leto prej pa nam to celo ni uspelo. Vedno sem rad igral na stadionu El Molinon in tekma bo zagotovo zelo težka.”

“Še vedno je prezgodaj, da bi lahko povedal, če bom pripravljen do tekme. Poškodbe mišic so vedno zapletene in videli bomo kako se bodo stvari odvile . Danes sem treniral z ekipo in videli bomo bodo stvari potekale do konca tedna.”

“Xabijeva odsotnost je zelo pomembna, vendar pa bodo ostali igralci zasedli njegovo mesto in se tudi dobro odrezali. Vse to smo že dokazali na prejšnjih tekmah. Danes sem se pogovarjal s Cristianom Ronaldom in mi povedal, da je dobro in da upa, da bo lahko igral na El Molinonu.”

“Upam, da bo sodnik Iturralde Gonzales v Gijonu dobro opravil svoje delo. Sam mu želim veliko sreče pri tem. Je odličen sodnik in zelo pomembno bo, da njegova predstava ne bo vplivala na rezultat tekme.”