X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid edini zmagal vse domače tekme v vseh tekmovanjih

Real Madrid je trenutno še edina ekipa v družbi ekip, ki tekmuje v Ligi prvakov ali v Evropsli ligi, ki je zmagal prav vse domače tekme v La Ligi in v Ligi prvakov v letošnji sezoni. Beli so tako v letošnji sezoni slavili devet zaporednih zmag na Santiago Bernabeu (šest v La Ligi in 3 v Ligi prvakov) in pri tem dosegli 41 zadetkov ter jih prejeli le 9.

Santiago Bernabeu je stadion, ki ostaja preklet za vse gostujoče ekipe v evropskem nogometu, vsaj statistika belega baleta na domače stadionu pravi tako. Real Madrid je pod vodstvom Joseja Mourinha je v tej sezoni v vseh tekmovanjih zabeležil devet zaporednih zmag (6 v La Ligi in 3 v Ligi prvakov) in pri tem dosegel 41 zadetkov ter jih prejel le 9.

EKIPE, KI SO V LETOŠNJEM LETU ZMAGALA VSE DOMAČE LIGAŠKE TEKME
EKIPA DRŽAVA ŠT. ZMAG
Real Madrid Španija 6
Manchester City Anglija 6
Udinese Italija 6
Palermo Italija 6
Benfica Portugalska 6
Az Alkmaar Nizozemska 7
Panathinaikos Grčija 4
Partizan Srbija 7
Dínamo Zagreb Hrvaška 8
Levski Sofia Bulgarija 8
Lokomotiv Plovdiv Bulgarija 7

Enajst ekip je zmagalo vse domače tekme v svojih ligah in enajst ekip je zmagalo vse domače tekme v evropskih tekmovanjih, vendar pa je samo Real Madrid tista ekipa, ki je zmagal vse domače tekme v obeh tekmovanjih. Najbližje Realovemu dosežku je italijanski Udinese, ki je zabeležil 8 domačih zmag (6 v Serie A in 2 v Evropski ligi), vendar so Videmčani izgubili proti Arsenalu (1-2) v kvalifikacijah za Ligo prvakov.

EKIPE, KI SO ZMAGALE VSE EVROPSKE DOMAČE TEKME
EKIPA DRŽAVA TEKMOVANJE ŠT. ZMAG
Real Madrid Španija Liga prvakov 3
Bayern Munchen Nemčija Liga prvakov 4
Bayer Leverkusen Nemčija Liga prvakov 3
Chelsea Anglija Liga prvakov 2
Apoel Ciper Liga prvakov 3
Sporting Portugalska Evropska liga 3
Stoke City Anglija Evropska liga 3
Besiktas Turčija Evropska liga 3
PSG Francija Evropska liga 3
Atletico Madrid Španija Evropska liga 4
Maccabi Haifa Izrael Evropska liga & kvalif. za Ligo prvakov 3

Real Madrid bi izgubil tekme na Santiago Bernebeu že kar sedem mesecev. Beli so v tem času na domačem igrišču odigrali 12 tekem in na niti eni niso zapustili igrišča sklonjenih glav. Getafe (4-0), Almeria (8-0), Barcelona (2-2), zopet Getafe (4-2), Rayo Vallencano (6-2), Ajax (3-0), Betis (4-1), Lyon (4-0), Villarreal (3-0), Osasuna (7-1), Dinamo Zagreb (6-2) in na koncu še Atletico Madrid (4-1) so ekipe, ki so v tem času gostovale na Santiago Bernebeu.