X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Di Maria & Pepe

Angel di Maria je dosegel prvi zadetek Real Madrida proti Sporting Gijon na zares spektakularen način, nato pa je še podal za zadetek Ronalda. Vezist in Pepe sta v mešani coni po tekmi z novinarji delila svoji mnenje o tekmi.

Di Maria
“Vedeli smo, da bo težka tekma. Pomembno stvar je, da zmagujemo naše tekme. Skoraj identičen zadetek sem dosegel že proti Sevilli. Hvala bogu mi je uspelo zadeti še enkrat tako. Za mano je dobra serija tekem in delam zelo dobro. Smo mirni in se moramo pred El Clasicom najprej osredotočiti na Ligo prvakov.”

Pepe
“Opravljamo zelo dobro delo. Trdo smo delali, igrali resno tekmo in se borili za vsako žogo. To je pomembna zmaga na težkem prizorišče. Pred El Clasicom bomo sredi tedna igrali še proti Ajaxu v Ligi prvakov. Barcelona je delala zelo trdo in prav tako delamo zelo trdo tudi mi. Pomembno, da smo dosegli novo zmago. Spoštovati moramo našo tekmo proti Ajax, pred začnemo razmišljati o Barceloni.”