X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho je bil po tekmi zadovoljen z zmago 3-0 Real Madrida na stadionu El Molinon proti Sportingu.

“Mislim, da nihče ne bo užaljen, če rečem, da imamo različne cilje ter osebnosti. Prejšnje leto smo tukaj zmagali 1-0 in nato izgubili proti njim na Satniago Bernabeu. Vedeli smo, da tekma ne bo lahka in da bo Sporting izkoristil vsa svojo orožja, agresivnost in zgoščeno obrambo. V prvem polčasu smo doseli en zadetek, čeprav nismo imeli veliko priložnosti. Vedeli smo, da bo tekma po zadetku Di Marie drugačna in razlika med ekipama je bila bolj opazna v drugem polčasu, za razliko od prvega polčasa, ko je bila igra bolj kot ne izenačena.”

“Sodnikovo poročilo je na koncu vse kar šteje.” (Glede izključitve Ruia Farie, op.p)

“Di Maria je zelo nevaren, ko je dovolj prostora in se fantastično znajde tudi v primeru ena na ena z branilcem, ko praktično ni nobenega prostora. Prav tako se vedno bori za žogo, ko bi ostali igralci že odnehali, poleg tega pa ima dobre odločitve. Njegov današnji zadetek je bil odločilen. Nihče ni točno vedel na začetku, zakaj ga je Real Madrid kupil. Bil je neznan in tudi ni odigral najboljše na svetovnem prvenstvu v Južni Afriki. Toda ima lastnosti, katere so mi bile všeč. Je skromen in osebno zelo ambiciozen, čeprav je ekipa za njega najbolj pomembna stvar.”

“Mislim, da sta Lass in Khedira odigral zelo dobro obrambno gledano in tudi dobro razigravala svoje soigralce. Kar je pomembno je to, da ekipa zmaguje. Igramo dobro in zmagujemo na različne načine: s kvaliteto, z ekipnim duhom, s protinapadi … Kljub temu pa je na koncu nogomet vendarle le nogomet in takšna tekmovanja so težka. Na vsakem stadionu lahko izgubiš točke. Tukaj smo prišli do novih treh novih točk, tako da je to dobra zmaga.”

“Na stadionu je bilo odlično vzdušje. Navijači so izkazali podporo svoji ekipi in sovražno nastrojeno proti nasprotni ekipi, vendar pa vse to brez nasilja in težav.”