X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Cristiano Ronaldo talisman Real Madrida

Po 14. odigranih tekmah La Lige Real Madrid zaseda sam vrh lestvice, potem ko je zabeležil 10 zaporednih ligaških zmag. Poleg tega so beli tudi najučinkovitejša ekipa s 49. doseženimi zadetki, v svojih vrstah pa imajo tudi trenutno najboljšega strelec lige, Cristiana Ronalda. Portugalec je tudi neke vrste talisman ekipe tako v La Ligi, v Copa del Rey, kot tudi v Ligi prvakov, saj so beli na 60. tekmah, na katerih je Cristiano dosegel zadetek, ostali neporaženi in pri tem zabeležili 58 zmag in dva remija.

Cristiano Ronaldo je v dresu Real Madrida dosegel že 107 zadetkov, med drugim samo v tej sezoni 21 zadetkov na 20. uradnih tekmah. Na 7. ligaških tekmah na katerih je Portugalec vpisal med strelce in pri tem dosegel 17 zadetkov, so beli zabeležili sedem zmag. V celoti gledano pa se je Ronaldo v La Ligi vpisal med strelce na 44. tekmah in beli so na teh tekmah zabeležili 43 zmag in en neodločen rezultat.

Portugalec je podoben trend ohranil tudi v evropskih tekmovanjih. Potem, ko je prišel v Real Madrid pred nekaj več kot dvema letoma, je v dresu Real Madrida v Ligi prvakov dosegel 16 zadetkov, pri čemer se je vpisal med strelce na 11. tekmah in na teh enajstih tekmah je Real zabeležil 10 zmag in en remi. Še nekoliko boljšo statistiko ima v Copa del Rey, kjer je kraljevi klub vedno zmagal, ko se je med strelce vpisal Cristiano Ronaldo (5 zmag na 5. tekmah).

TEKME NA KATERIH SE JE MED STRELCE VPISAL CRISTIANO RONALDO
La Liga Liga prvakov Copa del Rey Skupaj
Zmage 43 10 5 58
Remiji 1 1 0 2
Porazi 0 0 0 0
Skupaj 44 11 5 60