X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Adan

Antonio Adan bo danes začel tekmo proti Ajaxu v prvi postavi. Drugi vratar Real Madrida je bil včeraj na novinarski konferenci skupaj s Josejem Mourinhom.

“Dolgo časa sem delal, da bi bil pripravljen, ko dobim priložnost in da navijači niti ne bi opazili odsotnost Ikerja. Sem pripravljen in trener ima zaupanje vame. To pomeni, da opravljam dobro delo in zato tudi mi je dal priložnost za igranje na tekmi Lige prvakov.”

“Tekma proti Ajaxu bo nekaj posebnega zame in prepričan sem, da bom zelo vesel. Že kot otrok sem sanjal o igranju na tekmi Ligi prvakov proti veliki ekipi in na tako znanem stadionu in vse to bo prišlo na vrsto proti Ajaxu v Amsterdamu. Pomembno bo pridobiti dodatne izkušnje in pomagati ekipi osvojiti še nekaj več. Zame je to izredno pomembno.”

“Celotna ekipa in tudi sam čutim odgovornost, da moramo zmagati proti Ajaxu. Naša dolžnost je dobro opraviti svoje delo, ko smo na igrišču, saj ima ta klub veliko navijačev, ki si to zaslužijo.”

“Moj debi proti Dinamo Zagreb je bila le še ena tekma. Ni mi bilo všeč, da sem prejel dva zadetka na svoji prvi tekmi v sezoni. Tekma proti Ajaxu bo povsem drugačna in nameravam ohraniti svojo mrežo nedotaknjeno in to je tisto, kar si vsi želimo.”

“Vedno sem se zgledoval tudi po nemških in nizozemskih vratarjih, kot sta Kahn in Van der Sarn, To so resni igralci, vendar pa imam najboljši vzor doma v Ikerju Casillasu, s katerim delam vsak dan. On je najboljši vratar po katerem se lahko kdo zgleduje.”