X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Mourinho

Jose Mourinho je včeraj na tiskovni konferenci spregovoril o tekmi proti Ajaxu v Amsterdamu.

“Sam naredim svoje igralce s svojim delom še močnejše, medtem ko sem sam močnejši z njihovim delom. Skupaj smo že več kot leto in smo zato sedaj boljši. To je naravna evolucija. Trener, ki ne naredi svojih igralcev nič boljše, ni kaj pretirano dober in enako velja za igralce, ki ne naredijo svojega trenerja še boljšega.”

“Poleti smo se borili, da smo osvojili turnir v ZDA in smo si že takrat želeli doseči 10 zadetkov, za razliko od osmih naših zadetkov na tekmah na Kitajskem. Tekma proti Ajaxu bo bo fantastična tako iz finančnega vidika, kot tudi iz športnega, vendar pa to velja tudi za vse ostale tekme v Ligi prvakov. Moji varovanci so osredotočeni in so v vrhunski formi. Tekma v Amsterdamu ima za nas velik pomen.”

“Ne želim objaviti svoje začetne postave, lahko pa samo povem, da bosta Benzema in Higuain igrala. Prav tako bo tudi Antonio, kot vsak dosedanji igralec, ki je prišel z mano na novinarsko konferenco. To so trije igralci, več pa ne želim razkriti. Moji varovanci so navajeni igrati tri tekme v enem tednu. S seboj v Amsterdam smo pripeljali tri igralce iz naše akademije, od katerih pa Pacheco ne bo na klopi, medtem ko Jese in Pedro bosta. Ostali so igralci prve ekipe. Nekateri od njih bodo igrali jutri in v soboto.”

“Pod mojim vodstvom je dvajset mladih igralcev debitiralo v prvi ekipi na uradnih ali prijateljskih tekmah. Jese je eden več na seznamu in bo moral še zelo trdo delati s svojo ekipo, da bi imeli prihodnost tukaj.”