X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Kaka & Granero

Kaka in Granero sta začela tekmo v Amsterdamu v začetni postavi, po tekmi pa sta v mešani coni analizirala zmago svoje ekipe.

Kaka
“Naših 15 zaporednih zmag je zelo pomembnih. Ekipe dosega odlične številke in to nas dodatno motivira. Moramo nadaljevati v tej smeri do osvojitve naslovov, ker do sedaj še nismo v tej sezoni ničesar osvojili.”

“Počutil sem se dobro in sem se postopoma ponovno prilagodil na tempo ekipe. Že v Gijonu sem igral deset minut, tokrat pa sem odigral kar celotno tekmo, tako da se postopoma počutim boljše. Spopad z Barcelono bo nekaj posebnega, vendar pa ne smemo že sedaj govoriti o tem. Gre za tekmo velikih razsežnosti.”

Granero
“Zelo smo zadovoljni s tem, kako smo se uvrstili v naslednji krog tekmovanja. Igrali smo zelo dobro in zmagali, kar je tudi najbolj pomembno. Sam osebno se počutim dobro in udobno v ekipi. Vsi radi igramo tekme in sodelujemo v Ligi prvakov.”

“Pred El Clasicom smo v dobri formi. Še naprej zmagujemo in opravljamo dobro delo. Mi smo v dobri formi tako čustveno, kot tudi telesno in naša morala je na zelo visoki ravni.”