X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Košarka: Uradno obvestilo – Kyle Singler novi igralec RM

Real Madrid se je dosegel dogovor z Kyle-om Singlerjem, po katerem se bo ameriški igralec pridružil Real Madridu do konca sezone, potem ko je moral nazaj v NBA vrniti Rudy Fernandez.

V tej sezoni je Kyle Singler (04/05/1988) odigral devet tekmah španskega prvenstva za ekipo Alicante, pri čeme je v povprečju dosegal 15 točk in 3,6 skoka na tekmo. Pred tem je Singler (203 cm) igral za univerzo Duke, kateri je pomagal do osvojitve prvenstva NCAA, kjer je bil tudi najkoristnejši igralec (MVP) zaključnega turnirja. V ekipi univerze Duke je v povprečju dosegal po 17,7 točke, 7 skokov in 2,4 ukradene žoge na tekmo.

Sicer pa je Singlerja na naboru ameriške poklicne košarkarske lige kot 33. igralca izbral Detroit, vendar pa Američan kljub koncu “lockouta” sedaj ne bo odšel nazaj v Ameriko, ampak se je odločil, da se pridružil Real Madridu, kjer bo znova tudi soigralec Martynasa Pociusa, s katerim sta skupaj igrala za univerzo Duke.