X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Higuain & Altintop praznujeta svoj rojstni dan v tednu “El Clasica”

Hamit Altintop in Gonzalo Higuain v ta teden nekaj posebnega, vendar pa ne le zato, ker Real Madrid pred tekmo proti Barceloni vodi na lestvici La Lige, ampak tudi zato, ker oba v tednu El Clasica praznujeta rojstni dan. Altintop je že v četrtek tako praznoval svoj 29. rojstni dan, prav danes pa dan velikega derbija pa svoj 24. rojstni dan praznuje Pipita. Zmaga nad Katalonci bi zagotovo bilo odlično darilo za oba igralca belega baleta.

Hamit Altintop je bil prvi v tem tednu, ki upihnil svečke na torti, potem ko je v četrtek praznoval svoj 29. rojstni dan. Za turškega vezista bo danes njegov prvi El Clasico, potem ko je poleti prišel v kraljevi klub iz Bayerna. Potem, ko je okreval po poškodbi hrbta , je turški reprezentant odigral štiri tekme v dresu Real Madrida v tej sezoni, eno v Ligi prvakov in tri v La Ligi.

Na drugi strani Gonzalo “Pipita” Higuain prav danes praznuje svoj 24. rojstni dan. Argentinec je vse od prihoda na Santiago Bernebeu v letu 2007 pri vsega 19. letih, do sedaj dosegel že 91 zadetkov na 188. tekmah v belem dresu Real Madrida, s čimer je že med 20. najboljšimi strelci v zgodovini belega baleta. Higuain je v tej sezoni skupaj odigral 22 tekem, na katerih je dosegel 14 zadetkov (12 v La Ligi in 2 v Ligi prvakov). Pri vsem tem je potrebno izpostaviti predvsem njegovo učinkovitost v španskem prvenstvu, kjer v povprečju doseže zadetek vsakih 59 minut, s čimer je tudi najučinkovitejši igralec La Lige.

V imenu slovenske Real Madrid navijaške skupnosti, želimo Higuainu in Altintopu še veliko dobrih tekem in veliko uspehov v dresu Real Madrida. Feliz Cumpleaños Higuain & Altintop!