X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ramos

Sergio Ramos je z novinarji delil svoje misli o El Clasicu.

“V prvem polčasu smo imeli svoje priložnosti, imeli tudi dober začetek tekme, v katerem smo dosegli prvi zadetek, vendar pa se je Barca nato vrnila v igro. To so samo še ene tri točke, vendar pa poraz boli, ker je to El Clasico. Liga se kljub temu nadaljuje in nihče ni še po tej tekmi postal prvak. Na srečo je v nogometu še povratna tekma in tako se še srečali iz oči v oči.”

“To je bila zlata priložnost, vendar pa se prvenstvo nadaljuje. Škoda je, ker bi nam zmaga dala že kar veliko prednost, vendar pa je nogomet po željah gledalcev.”

“Trdno stojimo na tleh. Nismo mislili, da smo bili favoriti ali da bomo zmagali že samo zaradi tega, ker smo v zelo dobri formi. Vedeli smo, da bo tekma proti Barceloni težka, saj je Barcelona zelo dober nasprotnik, proti kateri ne moreš vršiti pritiska vseh 90 minut. Včasih se moraš nekoliko nazaj, kar pa tudi ni napačno.”

“Moramo analizirati naše napake in iz tega potegniti zaključke, da bi jih še enkrat ponovili. Moramo se pobrati po tem porazu. Boli, ko izgubiš na El Clasicu, vendar pa poraz proti Barcelono ne pomeni, da bo za nas težje nadaljevati sezono.”