X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Butragueño

Direktor za institucionalne odnose Emilio Butragueño je komentiral poraz proti Barceloni.

“Nismo pričakovali poraza, saj je bila naša ekipa v fenomenalni formi in je imela odličen začetek tekme. V nogometu lahko zmagaš, remiziraš in izgubiš, vendar pa moramo sedaj biti združeni, saj se La liga nadaljuje. Med tednom igramo tekmo Copa del Rey, nato pa igramo še eno težko tekmo v Sevilli, saj smo odigrali tekmo manj kot Barcelona.”

“Pomerili smo se z vrhunskim nasprotnikom, proti kateremu ne smeš storiti napake. Njihov drugi zadetek nas je zelo prizadel, potem ko je prišel bolj po naključju. Tekmo bi lahko izenačili, če bi Cristiano Ronaldo zadel z glavo, a potem ko je zgrešil le za nekaj centimetrov. Nato je Barcelona dosegla še tretji zadetek iz hitrega protinapada in že pred tekmo smo vedeli, da Barca zna nadzorovati tekmo, ko enkrat ima rezultatsko prednost, saj imajo talentirane igralce.”

“Zapravili smo zelo lepo priložnost, vendar pa moramo naprej, saj gre nogomet in s tem liga naprej. Za ekipo je odlična sezona, poleg tega pa imamo odlično ekipo in v nogometu prihaja do takšnih dogodkov, ki jih je preboleti.”