X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Benzema

Karim Benzema je bil izbran za najboljšega francoskega igralca leta 2011 s strani časopisa France Football. Napadalec je ob prejemu nagrade spregovoril tudi o Real Madridu.

“Čast je prejeti to individualno priznanje, vendar pa je ekipa tisto, ki je zares pomembna. Sprva sem moral premagati določene težave, kot so poškodbe in ne igranje na svetovnem prvenstvu 2010, vendar pa sem nato imel srečo, da sem prišel v stik s trenerjem kot je Jose Mourinho, ki mi je pomagal postati boljši nogometaš. Nisem bil vajen se pogovarjati veliko s trenerji, vendar pa sem se odločil, da povprašam Mourinha o tem kaj pričakuje od mene. Takrat sem se začel počutiti boljše fizično, kar se je opazilo tudi v mojih predstavah. Mourinho mi je pomagalo izraziti bes v moji igri, poleg tega pa me je motivira s tem, ko je vame vlil pogum. On ima veliko zaupanje v svoje igralce in vedno pazil na nas. On ne bi nikoli izdal svoje ekipe.”

“Real Madrid je najboljša ekipa na svetu in vedno sem vedel, da me čaka težka pot. Moje sanje sedaj so osvojiti veliko naslovov z Real Madridom in da bi osvojil tudi nagrado Ballon d’Or. V Real Madridu si želim vse osvojiti. Želim slediti po stopinjah Zinedina Zidana, s katerimi se zelo dobro razumem in mi tako daje veliko nasvetov.”