X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Jese

Jese Rodriguez je bil verjetno najsrečnejši človek na igrišču v Ponferradini, potem ko je mladi igralec dočakal svoj prvi uradni nastop v dresu prve ekipe Real Madrida ter tako sodeloval tudi pri zmagi z 2-0 nad ekipo Ponferradina.

“Pred prihodom na igrišče mi je Mourinho rekel, da naj bom miren in da se naj boril ter igram tako kot igram v Castilli. Zelo sem vesel za dobljeno priložnost za debi s strani trenerja in Real Madrida. Zelo sem zadovoljen. Le malo kdo se lahko pohvali s tem, da je debitiral za člansko ekipo pri vsega 18. letih. V Real Madrid sem prišel, ko sem bil star 13 let in vse od takrat sem sanjal o nastopu za prvo ekipo.”

“Celotno potovanje je bilo izjemno in ko mi je bilo rečeno, da bom zaigral, sem bil poln adrenalina. Mislil sem na svojo družino, še posebej na očeta in mojega brata. Shranil sem dres, tako da se bodo vsi moji soigralci lahko podpisali nanj na letalu za Madrid.”