X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho je spregovoril z novinarji po tekmi proti ekipi Ponferradina, pri čemer je pohvalil vse svoje varovance.

“Prikazali smo resno predstavo in naredili pomemben korak naprej v tem dvoboju, kljub temu, da moramo še odigrati povratno tekmo pred svojimi navijači. Vsi moji varovanci so opravili svoje delo.”

“Ponferradina je poskušala zadeti, tako da so se pomaknili zelo naprej in mi smo to izkoristili in naredili korak naprej ter bili pri tem bolj sproščeno. Ob rezultatu 2-0 sem dal priložnost za prvenec v dresu prve ekipe tudi Jeseju. V Amsterdamu ni mogel zaigrati, ker ne ve kako igrati na mestu desnega bočnega branilca, ko sem moral zamenjati Arbeloo.”

“Callejon je zelo motiviran vsako minuto, ki jo dobi za igranje, zato mi je njegov odnos zelo všeč. Varane, Altintop in Sahin postopoma igrajo bolje, saj je vsaka minuta na igrišču zelo pomembna. Varane še napreduje kot igralec in zato je pomembno, da dobi čim več priložnosti za igranje.”

“Pričakoval sem, da bomo zmagali z 1-0 ali z 2-0 proti dobro organizirana ekipi, ki je dokazala, da ve kako se igra nogomet. Bili so zelo motivirani in pokazali pravi ekipni duh. V torek naslednji teden jim bomo pokazati enako naklonjenost in pošteno igro, kot so jo oni pokazali nam.”

“Če je Higuain igral danes, bo Benzema igral naslednjo tekmo. Če je Kaka igral nocoj, bo Ozil igral naslednjič in če je Marcelo igral danes, bo Carvalho igrajo naslednjo tekmo. Poskusil bom narediti tako, da bodo ti igralci uživali svoje počitnice v Južni Ameriki.”