X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Perez spregovoril na božičnem kosilu z novinarji

Na ducate novinarjev se je danes popoldan v predsedniškem balkonu stadiona Santiaga Bernebeu udeležilo božičnega kosila v organizaciji Real Madrida, na katerem je spregovoril tudi predsednik Real Madrida, Florentino Perez.

“Vsem želim veliko zdravja in sreče in da bi se finančna kriza, ki trenutno vpliva na družbo, konča v tem letu.”

“Letos je ekipa precej napredovala. Bili smo drugo uvrščena ekipa La Lige in smo bili najboljši strelci v prvenstvu. Prvič po osmih letih smo se uvrstili v Ligo prvakov. Cristiano Ronaldo je osvojil nagrado zlati čevelj in je postal najboljši strelec La Lige vseh časov, Casillas je prejel nagrado zlata rokavica, Mourinho je osvojil nagrado FIFA za najboljšega trenerja leta 2010 nagrado, poleg vsega tega pa smo osvojili tudi naslov Copa del Rey. To je bila zgodovinska tekma na kateri je Cristiano Ronaldo dosegel zmagovalni zadetek in mnogi štejejo to finale za najboljše finale v zgodovini španskega pokala. Vse Madridiste so bile vesele osvojenega naslova. Ena od najboljših odločitev, ki sem jih sprejel kot predsednik je bila ta, da sem pripeljal Joseja Mourinha. Poleg njegovih velikih zaslug, je prav tako dokazal, da se nikoli ne preda ne glede na razsežnost izziva. On nas spodbuja in nas naredi še močnejše.”

“V košarki smo se uvrstili na zaključni turnir Final Four v Evroligi, kar se je zgodilo prvič v zadnjih 15. letih. Ta klub je vedno močnejši. Ekipa opravlja odlično delo in je na pravi poti.”

“Tukaj danes vidim veliko znanih obrazov, kar je vedno dober znak. To pomeni, da je to trenutek za razmislek o letu, ki se končuje in upamo na najboljše v novem letu. Želim se zahvaliti vsem, ki sledite Real Madridu, celo tudi tistim, ki nas nimajo radi, kajti vsi nam pomagate, da postanemo še boljši.”