X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real v osmini finala LP proti moskovskemu CSKA-ju

Real Madrid se bo v osmini finala letošnje Lige prvakov pomeril proti moskovskemu CSKA-ju. Prvo tekmo bosta tekmeca igrala na stadionu Lužniki v Moskvi 14./15. ali 21./22. februarja 2012. Povratna tekma na stadionu Santiago Bernabeu v Madridu bo na sporedu  6./7. ali 13./14. marca. Žreb za četrtfinale bo potek 16. marca prihodnje leto, medtem ko bo finale 19. maja na munchenski Allianz Areni.

Real Madrid in CSKA Moskva se do sedaj še nikoli nista srečala. Ruska ekipa trenutno zaseda drugem mestu v ruski ligi za Zenitom (sedaj igrajo ligo za prvaka proti Zenitu, Dinamu Moskva, Spartaku Moskva, Lokomotivi Moskva, Kubanu Krasnodaru, Rubinu Kazanu in Anzhiju). CSKA se je uvrstil v izločilne boje letošnje Lige prvakov iz skupine B, potem ko so Rusi premagali Inter Milan na San Siru ter končali skupinski del pred francoskim prvakom Lillom in turško ekipo Trabzonspor. Najboljši igralec CSKA-ja je napadalec iz Slonokoščene obale, Seydou Doumbia, ki je ob enem tudi najboljši igralec ruskega prvenstva in eden najboljših igralec v letošnji sezoni Lige prvakov. Njegov “nos” za doseganje zadetkov je bil bistvenega pomena za moskovsko ekipo letos, potem ko je v skupinskem delu Lige prvakov dosegel pet zadetkov in s tem dosegel le zadetek manj, kot trenutno najboljši strelec najelitnejšega evropskega klubskega tekmovanja, Mario Gomez.

Ostali igralci, ki izstopajo v ruski ekipo so še vratar Akinfeev, Mark Gonzalez, Dzagoev, Honda in Vagner Love, ki je bil na sploh eden izmed najboljših nogometašev v ruski ligi v zadnjih letih.

PARI OSMINE FINALA LIGE PRVAKOV 2011/12

ZMAGOVALCI SKUPIN DRUGO UVRŠČENE EKIPE
Real Madrid  CSKA Moskva
Bayern Munchen  Basel
Inter Milan  Olympique Marseille
Benfica  Zenit Saint Petersburg
Chelsea  Napoli
Arsenal  AC Milan
APOEL  Olympique Lyonnais
Barcelona  Bayer Leverkusen