X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Florentino Perez prejel zlato priznanje

imageshack.us

Predsednik Real Madrida Florentino Perez je včeraj prejel zlato priznanje kot nagrado za njegovo 50-letno članstvo. Priznanje je Perezu predal častni predsednik Alfredo di Stefano.

“Pol stoletja kot član kluba dokazuje njegovo predanost in napore za Real Madrid,” je dejal Emilio Butragueño, “imel je čast prejeti nagrado za najboljši klub 20. stoletja od predsednika FIFA, Josepha Blatterja, in je preoblikoval klub v sodobno organizacijo, kar danes predstavlja Real Madrid.”

“Zame je danes prav poseben in čustven dan, saj bom prejel priznanje za 50 let članstva z velikim ponosom in odgovornostjo,” je dejal Perez, “Danes smo prejeli priznanja kluba, ki ga ljubimo in misel na nekoga blizu nas, ki jim dolgujemo čast, da smo lahko del tega kluba. Občutek ponosa biti Madridista je, da prevzameš odgovornost in preneseš te neverjetne občutke na naše otroke.”

imageshack.us imageshack.us imageshack.us
imageshack.us imageshack.us imageshack.us