X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Govor Florentina Pereza ob podelitvi priznanj

imageshack.us

Predsednik Real Madrida Florentino Perez je spregovoril zbranim članom kluba pred podelitvijo priznanj, ki jih je podelil skupaj s častnim predsednikom Alfredo di Stefano vsem članom kluba, ki so člani že polnih 25, 50 in 60 let.

“Živeti s strastjo do tega kluba je vir časti in ponosa, prav tako pa postavlja odličen vzor za prihodnje generacije Madridist. Zame je danes prav poseben in čustven dan, saj bom prejel priznanje za 50 let članstva z velikim ponosom in odgovornostjo.”

“Vi ste simbol zvestobe, ki ga nosite ob zmagah in v težkih časih. Vi ste naša moč, spodbuda in podpora. Ta institucija je ponosen na vse to kar je bilo in kar še vedno je, poleg tega pa ima tudi potrebno moč za nadaljevanje v prihodnje. Zaradi vas smo vidni v svetu nogometa. Ta klub pripada in bo vedno pripadal, vam. Vi ste lastniki usode kluba.”

“Kot predsednik Real Madrida, sem seznanjen z ogromne odgovornosti, ki prihaja z vodenjem kluba. Skupaj smo začeli nov projekt, ki nam je do sedaj omogočil, da smo osvojili naslov Copa del Rey v finalu, ki ga mnogi ocenjujejo kot najboljše v tem tekmovanju. Smo na pravi poti in naše finančno vodenje nam omogoča, da smo močni, trdni, več namenimo v dobrodelne namene in doseganje odličnosti. Od naših starejših smo se naučili iskati zmago, ne da bi se pri tem kdaj predali.”

“Mislim, da bomo imeli super sezono. Imamo najboljšega nogometnega trenerja na svetu in ekipa daje vse od sebe za vas. V letošnji sezoni je tako imela ekipa svoj najboljši niz v zgodovini skupinskega dela Lige prvakov, prav tako pa trenutno zaseda prvo mesto na ligaški lestvici. Naša košarkarska ekipa je mlada in opravlja zelo dobro delo. Oboji potrebujejo vašo podporo. Ta klub vzame vsak izziv in ne pozna besede “nemogoče”. Enotnost je najpomembnejša in ta vam bo še naprej pomagala, da boste vzor celotnemu svetu.”

Danes smo prejeli priznanja kluba, ki ga ljubimo in misel na nekoga blizu nas, ki jim dolgujemo čast, da smo lahko del tega klubaObčutek ponosa biti Madridista je, da prevzameš odgovornost in preneseš te neverjetne občutke na naše otroke. Vsem želim vesel božič in da bi bile vse vaše finančne težave rešene. Zahvaljujemo se vam za vašo predanost.”

imageshack.us imageshack.us imageshack.us
imageshack.us imageshack.us