X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Lass

Lass je za bwin.com analiziral današnjo tekmo proti Sevilli na stadionu Sánchez Pizjuán.

“Zelo veseli bi bili, če bomo bili vodilna ekipa lige na začetku leta 2012. To je tisto kar si vsi želimo, vendar pa je pri vsem tem še bolj pomembno, da bomo vodilna ekipa tudi maja.”

“Ne bomo se spreminjali. Bilo smo zelo blizu osvojitve La Lige v zadnjih nekaj letih. Resnično upam, da nam bo uspelo v tem letu. Še naprej se moramo truditi in se boriti do konca za dosego tega cilja.”

“Cristiano Ronaldo se je v letošnji sezoni dokazal na vsaki tekmi, da je sposoben doseči še več kot 40 zadetkov. Kljub temu, pa je za njega in za vse nas, najbolj pomembna stvar osvajanje naslovov. Seveda mu bomo pomagali doseči zadetke, ko bomo lahko. Vsi vedo kdo je Cristiano Ronaldo, torej eden od najboljših igralcev na svetu.”

“Sevilla je dobra ekipa in na njihovem stadion je vedno super vzdušje. Verjamem, da lahko zmagamo, če bomo prikazali dobro predstavo, tako kot so jo na vseh dosedanjih gostujočih tekmah. Želimo zmagati, tako da bomo pred božičnimi prazniki sami na vrhu lestvice španskega prvenstva. Morali bomo prikazati zelo dobro predstavo, proti ekipi kot je Sevilla.”

“Nisem še zadel v tej sezoni, tako da ne vem, zakaj ne bi zadel prav proti Sevilli? Vedno je lepo, ko zadeneš zadetek, ampak pa je na koncu važno to, da smo zmagali tekmo. Za ekipo so tri točke najbolj pomembna stvar.”

“Zelo bi bil zadovoljen, če bi lahko za Real Madrid zbral še naslednjih 100 ali 200 nastopov, saj je to eden izmed najboljših klubov na svetu in zato sem zelo vesel, da igram tukaj.”