X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Mourinho

Jose Mourinho je včeraj spregovoril z novinarji o današnji tekmi proti Sevilli na stadionu Sanchez Pizjuan.

“Pripravljeni smo igrati težko tekmo. V zadnjih nekaj mesecih smo imeli težak razpored tekem. Nobena druga ekipa ni odigrala toliko tekem kot mi in proti tako močnim nasprotnikom. Sedaj se bomo pomerili proti eni izmed najtežjih ekip La Lige na zelo težkem prizorišču.”

“Lansko sezono smo končali dve točki za vodilno ekipo in letos bomo lahko imeli tri ali pa samo eno točko prednosti pred drugo uvrščeno ekipo, ali pa celo enako število točk, kot je sedaj praktično na sredini prvenstva. Vsak od teh treh scenarijev je boljši kot lanski in to nas motivira za preostanek sezone, ker ne želimo izgubljati točk.”

“V nogometu je bolje narediti analizo na koncu sezone, ne pa ob koncu leta. Rusija je edina država v kateri nogometna sezona poteka enako kot dejansko leto. Mislim, da imamo dobro serijo rezultatov, tako da bi rekel, da je naša ocena blizu 10, ker trenutno skupaj z Barcelono zasedamo prvo mesto v La Ligi, zmagali smo vse naše tekme v Ligi prvakov in prav tako smo zmagali prvo tekmo Copa del Rey. Proti Sevilli si moramo prizadevati, da bomo ponovno sami na vrhu ligaške lestvice.”

“Arbeloa je bil na seznamu vpoklicanih igralcev za tekmo proti Barceloni, ker je bil pripravljen igrati 15, 20 ali 25 minut, če bi ga ekipa potrebovala. Raje ima na klopi igralca, ki lahko naredi veliko za mene v kratkem času, kot pa takšnega, ki tega ne more. Di Maria je pripravljen za igranje. V torek ni imel pravice nastopa in v četrtek je treniral še po posebnem programu. Počival je kar se je dalo veliko, v petek pa je že normalno treniral.”

“O Ligi prvakov bom govoril v februarju na tiskovni konferenci pred tekmo. Komaj je konec žreba, tako da bomo imeli dovolj časa za razmislek o naši tekmi proti CSKA Moskva. V izločilne boje so se uvrstili, ker so v skupinskem delu osvojili dovolj točk, sicer pa je tekma šele čez dva meseca.”

“Normalno je, da se govori o imenih, ker se bo kmalu odprl zimski prestopni rok in nekateri ljudje so zainteresirani za nakup ali prodajo igralcev. Naš namen je še vedno do konca sezone ostati s to ekipo.”

“Skozi mojo kariero so me hude poškodbe vedno ožalostile, ne glede na to, kdo jih je utrpel ali za katero ekipo igra. Enako je tudi z Villo, za katerega mi je zelo žal, da se je poškodoval.”