X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Slovesna podelitev priznanj 2011

imageshack.us

Včeraj je potekala že tradicionalna letna slovesna podelitev priznanj Real Madrida, katere se je udeležilo 1440 članov kluba, od tega jih je 1153 prejelo srebrno priznanje (za 25 let članstva), 94 zlato priznanje (za 50 let članstva) in 193 zlato & diamantno priznanje (za 60 let članstva). Dogodek je gostil direktor za institucionalne odnose Emilio Butragueño. Prejemnikom priznanj je pevec Jose Merce razveselil, ko je zapel himno kluba.

“Čast je biti z Madridismom ob takšnih priložnostih, na katerih se združijo protagonisti, ki so zapisali zgodovino Real Madrida,” je dejal Butragueño, “Danes smo se vsi zbrali, da jih nagradimo za njihovo absolutno zvestobo Real Madridu. Mi ne bi mogli postati najboljši klub 20. stoletja brez njihovih prizadevanj in vere. Žalim si, da bi vsi vedeli, da ste vi za ekipo s svojih prizadevanjih in nam prinašate le najboljše. Hvala za vse.”

Med 1440 člani kluba, ki so prejeli priznanje, sta bila tudi Fernando in Francisco Javier Perez de Camino Palacios, vnuka ustanovitelj in prvega predsednika kluba, Julian Palaciosa, ki sta prejela zlato & diamantno priznanje. “Ponosni smo, da je naši stari oče igral tako bistveno in pomembno vlogo v tem klubu,” sta dejal vnuka ustanovitelja kluba, “Imamo lepe spomine nanj in zahvaljujoč njegovim prizadevanjem, se ta klub lahko sedaj spominja stvari, kot so prihod Di Stefana ali praznovanj na trgu Cibeles. Še naprej močno podpirava klub in upava, da bova še naprej uživala ob gledanju ekipe, ki naju zabava, ko greva na stadion.”

imageshack.us imageshack.us imageshack.us
imageshack.us imageshack.us imageshack.us
imageshack.us imageshack.us imageshack.us