X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Casillas

Iker Casillas je proti Sevilli prikazal odlično predstavo, čeprav je prejel dva zadetka. Za takšno oceno ima zasluge tudi njegova neverjetna obramba po strelu Manuja del Morala. Kljub temu pa kapetan Real Madrida po tekmi ni želel delati velike zgodbe okoli tega.

“Vse kar sem sam počel je to, da sem tekel v eno ali drugo smer ter pri tem poskušali obraniti žogo, da ne bi šla v mrežo. Moja obramba je bila podobna tisti, ki sem jo naredil že pred dvema letoma. La Lige še zdaleč ni konec, vendar pa nam ta zmaga dviguje našo samozavest.”

“Kar je pomembno je to, da smo pustili poraz iz prejšnjega tedna za seboj in da smo doseli pomembno zmago proti težkemu nasprotniku. Imeli smo zelo pozitivno serijo, ki pa se je končala prejšnji teden in zaradi tega je bilo zelo pomembno ponovno okusiti slast zmage. Sedaj nam je ponovno lažje.”

“Ko je nekdo tako odličen igralec, kot je to Cristiano Ronaldo in ima tako visoke standarde, je povsem normalno, da ljudi zahtevajo toliko od tebe, morda celo več, kot bi morali. Vedno znova dokazuje, da je odličen igralec in se odzove, ko je to potrebno. On je zelo pomembno za nas in upamo, da bo še naprej dosegal veliko zadetkov.”

“Ni bilo lahko zmagati tukaj, vendar pa smo sedaj vodilna ekipa s tremi točkami prednosti, kar je pomembno za nas. Upam, da bomo imeli še veliko več veselja v letu 2012 in vsem želim veliko zdravja v novem letu.”