X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Di Maria & Pepe

Angel di Maria in Pepe sta po koncu tekme analizirala zmago v Sevilli.

Di Maria
“Zelo sem zadovoljna z delom ekipe in zato, ker sem znova začel v prvi postavi. Vedel sem, da bom imel priložnost zadeti in hvala bogu sem bil tako zmožen posvetiti svoj zadetek. Še vedno imajo dober niz in smo vodilna ekipa prvenstva, zato moramo nadaljevati z dobrim delom.”

“Osredotočamo sem samo na sebe. Sedaj se moramo osredotočiti na Copa del Rey in nato uživati v naših počitnicah, da bi se vrnili po Božiču z enako močjo in navdušenjem.”

“Cristiano Ronaldo je odličen igralec. Je v zelo dobri formi in to je dokazal z doseženim hat-trickom. S tem je zagotovo utišal nekatere ljudi.”

Pepe
“Dosegli smo zelo pomembno zmago. Zelo težko je igrati z igralcem manj celoten drug polčas, vendar pa je pri vsem skupaj pomembno to, da smo osvojili nove tri točke. Kar šteje je to, kako so moji soigralci delali za to, da so doseli ta pozitiven rezultat.”