X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Božično kosilo nogometne in košarkarske ekipe

imageshack.us

Včeraj je na predsedniškem balkonu stadiona Santiago Bernabeu potekala vsakoletno skupno božično kosilo prve nogometne in košarkarske ekipe, ki ga gosti predsednik Real Madrid Florentino Perez in upravni odbor kluba. Velika družina Real Madrid se je tako še zadnjič skupaj dobila v letu 2011, v katerem je nogometna ekipa osvojila naslov Copa del Rey, medtem ko pa se je košarkarska ekipa po 15. letih ponovno uvrstila na zaključni turnir Evrolige.

Predsednik Florentino Perez in njegov odbor direktorjev; častni predsednik Alfredo di Stefano, generalni direktor Jose Angel Sanchez in direktor za institucionalne odnose Emilio Butragueño so pričakovali prihod obeh ekip.

Prvi, ki so prispeli so bili člani trenerskega osebja nogometne ekipe, ki je pred tem nadzorovala trening na Valdebebasu, potem ko je Real Madrid v soboto slavil zmago 6-2 na Sanchez Pizjuanu proti Sevilli. Košarkarska ekipa je prišla takoj po zmagi nad Manreso v dvorani Caja Magica.

V sobi, kjer je potekalo tradicionalno skupno božično kosilo je bilo tudi več evropskih pokalo in seveda pokal za najboljši klub 20. stoletja. Med kosilom je bilo opaziti super vzdušje znotraj velike družine Real Madrida. Benzema in Cristiano Ronaldo sta klepetala z Mirotićem in Begićom, Xabi Alonso se je pogovarjal s Sergiom Llullom, Jayce Carroll, ki si je v tej sezoni ogledal vse nogometne tekme Reala, se je pogovarjal s Kakajem, kapetana IkerCasillas in Felipe Reyes pa sta drug drugemu izrekla toplo dobrodošlico.

Predsedniška miza je prevzela največ pozornosti, potem ko so za njo sedeli Florentino Perez, Alfredo di Stefano, Emiliano Rodriguez, podpredsednik Fernando Tapias Fernandez, Eduardo Fernandez de Blas in Pedro Lopez Jimenez, trenerja nogometne ekipe Jose Mourinho in košarkarske ekipe Pablo Laso in kapetana obeh ekip, Iker Casillas in Felipe Reyes.

imageshack.us imageshack.us imageshack.us
imageshack.us imageshack.us imageshack.us
imageshack.us imageshack.us imageshack.us
imageshack.us imageshack.us imageshack.us