X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Ronaldo v vijoličnem dresu Maribora

Cristiano Ronaldo z veseljem sprejel vijoličasto darilo

Čeprav se januarski prestopni rok še ni začel, pa so se v NK Maribor vseeno že potrudili in tako pred fotografski objekti stopil z vijoličnim dresom stopil prvi zvezdnik madridskega Reala, Cristiano Ronaldo. Je že res, da Portugalec ne bo v nadaljevanju sezone oblekel dresa Maribora, je pa se s tem samo še okrepila povezava med Real Madridom in Maribora, kar so zapisali tudi na uradni strani Maribora.

Dokler nogometna javnost z nestrpnostjo pričakuje, ali se obetajo novi obrazi v Ljudskem vrtu, je eno slikanje z najljubšim kosom vijoličaste opreme že opravljeno. In to kakšno… Presenetimo lahko z ekskluzivno fotografijo Cristiana Ronalda z dresom NK Maribor!

Superzvezdnik svetovnega nogometa je z veseljem sprejel darilo našega kluba in s fotografijo zabeležil zanimiv trenutek. In kako se je sveti dres znašel v rokah Portugalca? Ob posredovanju Ronaldovega menedžerja Jorgeja Mendesa in bratranca Miguela si je zastopstvo NK Maribor na čelu s športnim direktorjem Zlatkom Zahovičem in trenerjem Darkom Milaničem prejšnji konec tedna ogledalo veliki obračun Real Madrid – Barcelona. V znak zahvale smo Ronaldu ob tej priložnosti izdelali dres s številko 7 in njegovim imenom, Ronaldo pa se nam je po sprejemu darila zahvalil s fotografijo z dresom in nam jo poslal na klubski mail. Velika poteza velikega mojstra, ki je s tem le še dodatno pokazal svojo veličino.

Povezava med vodilnima ekipama španskega in slovenskega prvenstva je tako dobila novo razsežnost. Dres NK Maribor je namreč pred časom krasil pisarno nekdanjega športnega direktorja kraljevskega kluba Predraga Mijatovića, zdaj ga ima v svoji zbirki tudi najboljši strelec Real Madrida.

Vir: NK Maribor