X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Cristiano Ronaldo tudi najboljši strelec La Lige na gostovanjih

Cristiano Ronaldo je po hat-tricku v Sevilli prepričljivo najboljši strelec La Lige z 20. doseženimi zadeti, od tega pa jih je več kot polovic, 11 natančneje, dosegel na gostovanjih. Portugalski napadalec in dobitnik zlatega čevlja 2011 je s tem najboljši strelec La Lige na gostovanjih, potem ko je v letošnji sezoni na gostovanjih dosegel kar tri hat-tricke in sicer proti Zaragozi, Malagi in Sevilli. Ronaldu na tej lestvici sledita Higuain in Sportingov Barral.

Cristiano Ronaldo ni samo najboljši strelec La Lige, ampak je dosegel tudi največ zadetkov na gostovanjih. Portugalec je tako v tej sezoni dosegel že 11 zadetkov na gostovanjih Real Madrida, od tega pa jih je kar devet dosegel s hat-tricki (Zaragoza, Malaga in Sevilla). Valencia in Sporting Gijon pa sta preostali dve ekipi, proti katerima je Ronaldo zadel še v letošnji sezoni na gostovanjih.

NAJBOLJŠI STRELCI LA LIGE NA GOSTOVANJIH

IGRALEC EKIPA GOLI
Cristiano Ronaldo Real Madrid 11
Higuain Real Madrid 5
Barral Sporting Gijon 5
Juanlu Levante 4
Hemed Mallorca 4
Cesc Fabregas Barcelona 4
Agirretxe Real Sociedad 4

Ronaldov soigralec v Realovem napadu, Gonzalo Higuain in napadalec David Barral (Sporting Gijon) sta na tej lestvici najbližje Cristianu, potem ko sta oba omenjena dosegla po 5 zadetkov na gostovanjih. Za omenjeno trojico pa je nato skupina štirih igralcev, ki so dosegli po štiri zadetke: Juanlu (Levante), Hemed (Mallorca), Cesc (Barcelona) in Agirretxe (Real Sociedad).