X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid na vrhu lestvice La Lige, Segunde División B, Tercere División & Lige Endesa

Real Madrid, Castilla in ekipa Real Madrid C so se pridružile košarkarski ekipi na vrhu lestvice v svojih ligah. Varovanci  Pabla Lasa so prav tako vodilna ekipa Lige Endesa, potem ko so nazadnje premagali Assignio Manresa in so tako osvojili enako število točk kot Barcelona.

Real Madrid pod vodstvom Joseja Mourinha zaseda znova prvo mesto na lestvici La Lige, potem ko je kraljevi klub premagal Sevillo s 6-2, pri čemer so zadeli Cristiano Ronaldo (3), Callejon, Di Maria in Altintop. Beli imajo tri točke prednosti pred drugo uvrščeno ekipo Barcelone.

Real Madrid Castilla je ohranil prvo mesto na lestvici Segunde División B (tretja španska liga), kljub sobotnemu remiju 0-0 proti Alcali. Varovanci Alberta  Torila so na tej tekmi ostali brez kar treh izključenih igralcev, vendar pa so kljub temu bili bližje zmagi, a na koncu so se morali zadovoljiti s točko. Remi drugo uvrščene ekipe Lugo je belim tako omogočil, da ostajajo na vrhu s točko prednosti.

Sobotna zmaga z 1-0 ekipe Real Madrid C nad Union Adarve, kjer se je edini na tekmi med strelce vpisal Noblejas, je omogočil Madridistam, da so ostale na vrhu lestvice v skupine 7 v Tercere División (četrta španska liga).

Prva košarkarska ekipa je v nedeljo premagala Assignio Manresa s 83-61, kjer sta odlični predstavi prikazala mladi Mirotić in izkušeni Felipe Reyes. Caja Laboral je isti večer premagala Barcelono, s čimer so se beli zavihteli na sam vrh Lige Endesa. Madridistas so tako v španskem prvenstvu dosegli 10 zmag in le dva poraza, s čimer os upravičeno na vrhu lestvice Lige Endesa.