X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Joselu & Nacho

Igralca akademije, Joselu in Nacho, sta imela priložnost igrati proti Ponferradini, kjer je prvi takoj po vstopu v igro dosegel tudi zadetek.

Joselu
“Zadel sem po odlični ekipni akciji v kateri sem bil na idealno mesto za sprejem podaje. Moral sem samo še potisniti žogo v mrežo, potem ko mi je Callejon lepo podal. Zelo sem vesel.”

“Dobil sem kurjo polt, ko sem slišal navijače na Santiago Bernabeu, da pojejo moje ime. Res je, da razmišljaš le o tem, da boš dobro opravil svoje delo, vendar pa je to res neverjetno.”

Nacho
“Danes je bil poseben dan za Realovo akademijo, ker so po vseh treh menjavah v igro vstopili igralci akademije. To je zelo poseben dan za vse nas, še posebej zato, ker smo igrali na tem stadionu. Nismo pričakovali, da si bo veliko ljudi ogledalo tekmo, vendar pa je bil kljub temu stadion skoraj povsem poln. Čudovito je bilo.”

“Igralci prve ekipe so že navajeni na nas, da treniramo z njimi. Obravnavajo nas kot svoje soigralce, kar je zelo pozitivno za nas. Mislim, da sta Pacheco in Casado dobro opravila svoje delo danes, za kar sem jima tudi že čestital. Želim si, da bi se Castilla uvrstila v drugo špansko ligo in da bi Real Madrid osvojil vse naslove v letu 2012.”