X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho je po zmagi 5-1 zmago nad Ponferradino spregovoril z novinarji.

“Callejon mi je bil všeč že, ko je igral za svojo nekdanjo ekipo, saj zelo dobro izkorišča svoje glavne lastnosti. Nikoli ne veš, kako dolgo bo igralec potreboval za prilagoditev na novo ekipo in na novo realnost. Callejon ima močno in dobro zaokroženo osebnost in je že preživel nekaj let v Real Madridu. Zelo dobro opravlja svoje delo.”

“Igramo dobro. Smo profesionalci in moji igralci so zelo ambiciozni ter igralci, ki zelo trdo trenirajo. Naši navijači se dobro zavedajo lastnosti te skupine nogometašev. Prvenstva se osvojijo ali izgubijo na majhnih podrobnostih, kar smo jasno videli lani. Ta ekipa da vse od sebe na vsakem treningu in na vsaki tekmi. V katerem od drugih prvenstev bi zagotovo imeli sedaj že večjo prednost pred zasledovalci, vendar pa temu ni tako v Španiji, saj je tukaj še ena zelo dobra ekipa. Bomo videli, če bo delo, ki ga opravljamo, dovolj dobro na koncu tekmovanja.”

“Težko mi je podati posamezne ocene, ker moj igralci igrajo kot ekipa. Morali smo zmagati in dati čudovitim ljudem, ki so prišli na stadion dober razlog, da so zapustili svoje domove. Casado oje digral svojo prvo tekmo s člansko ekipo. To predstavlja vedno nekoliko bremena na začetku, toda v nadaljevanju ni imel več nobenih težav in je bil miren, kar je tisto, kar smo pričakovali od njega. Vse dobre, kar sedaj uspeva Sahinu, bo pripomoglo k hitrejši njegovi vrnitvi. Vsi zadetki in podaje so ključnega pomena za dvig njegove samozavesti.”

“Mladi igralci iz akademije bodo spet igrali, vendar pa je to odvisno od situacije, v kateri bomo bili. Ta tekma je bila popolna za te mlade igralce, saj nismo čutili nobenega pritiska in smo lahko bili mirni glede vsega. Res sem vesel, da sem omogočil Casadu in Pachecu, da sta debitirali za prvo ekipo. Nacho in Joselu sta že igral pod mojim vodstvom. Imam zaupanje v njih, če obstaja kakšen koli problem v prvi ekipi.”

“Ponferradina bila nasprotnik nižje kategorije, vendar pa je kljub temu dobra ekipa. Slišal sem njihove komentarje v slačilnici, da so tukaj, da uživajo. Izpadli so z aplavzom in spoštovanjem naših navijačev in verjetno z več samozavesti za prihodnost. Prikazali so dobro predstavo in pustili dober vtis. Verjamem, da so sposobni igrati v drugi španski ligi naslednje leto. Upam, da jim se bo uspelo uvrstiti, ker igrajo dobro, igrajo v odličnem okolju in ker so nam pripravili odlično dobrodošlico.”