X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Sahin & Pepe

Nuri Sahin je odigral celotno tekmo proti Ponferradini in pri tem dosegel tudi zadetek. Vezist in Pepe sta po tekmi izmenjala svoja mnenja o tekmi.

Sahin
“Ne vem, kako sem reagiral v kazenskem prostoru in mislim, da je to moj prvi zadetek z glavo, ki sem ga kdaj dosegel. Potrebujem minut igranja, da bi bil v dobri formi. Odigral sem 90 minut, uspelo mi je doseči zadetek in na splošno nisem igral slabo. Pred nami so sedaj počitnice in ko bomo prišli nazaj bomo morali delati še bolj trdo. Želim si, da bi mojim soigralcem in meni služilo zdravje, ostalo pa bo še prišlo.”

Pepe
“Bili smo ponižni in spoštljivi do napadalcev Ponferradina. Opravili smo zelo dobro delo. Prvenec igralcev rezervne ekipe je vedno pozitivno za klub in upam, da bodo našli svoj uspeh tukaj. Celoten Madridismo je srečen. Imeli bomo sproščen Božič in nato se bomo vrnili in poskušali zmagati vse tekme v januarju.”

“Bil sem vesel, da sem bil kapetan na tekmi in da smo dosegli zmago. To je najboljši klub na svetu in zaradi tega sem zelo zadovoljen. Moramo nadaljevati z delom kot delamo sedaj, da bi na koncu sezone praznovali kakšen naslov.”