X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Sahin postal že 15 strelec Real Madrida v tej sezoni

Real Madrid je v tej sezoni najučinkovitejša ekipa La Lige. K temu dosežku pa je svoj prispevek dalo kar 15 igralcev od skupno 21. igralcev Joseja Mourinha v polju, potem ko se je kot zadnji na pokalni tekmi proti Ponferradini vpisal med strelce Nuri Sahin. Poleg Sahina pa so zadeli še Özil, Xabi Alonso, Cristiano Ronaldo, Benzema,  Khedira, Higuaín, Sergio Ramos, Kaká, Callejón, Marcelo, Varane, Di María, Pepe in Altintop.

Turški vezist je četrti igralec od petih okrepitev pred letošnjo sezono, ki so se vpisali med strelce v dresu Real Madrida v tej sezoni, potem ko je zadel na povratni tekmi osmine finala Copa del Rey proti ekipi Ponferradina. Prvi med letošnjimi okrepitvami je zadel mladi francoski branilec Varane na tekmi proti Rayo Vallecanu. Callejon je svoj prvi zadetek dosegel prav proti svoji nekdanji ekipi, Espanyol na stadionu Cornella-El Prat. Altintop se je zadetka veselil v soboto na ligaški tekmi proti Sevilli, tako da sedaj ostaja samo še Coentrao, ki od letošnjih okrepitev ni dosegel nobenega uradnega zadetka v dresu kraljevega kluba.

IGRALCI REAL MADRIDA, KI SO DOSEGLI ZADETEK V TEJ SEZONI NA URADNI TEKMI
IGRALEC GOLI
Cristiano Ronaldo 25
Higuain 14
Benzema 13
Callejon 9
Di Maria 5
Kaka 4
Ozil 2
Sergio Ramos 2
Varane 2
Xabi Alonso 2
Marcelo 2
Khedira 1
Pepe 1
Altintop 1
Sahin 1