X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Voščilnica Real Madrida

imageshack.us

Božič je čas za upanje, navdušenje in veselje. Ta čustva se močno združujejo tudi v Real Madridu. Ta čustva so se prenesla na drugo raven in vzbudila na milijone privržencev kluba po vsem svetu skozi trdo delo, požrtvovalnost in profesionalizem. To so temelji za uspeh najboljšega nogometnega kluba v zgodovini. Šest od vodilnih klubskih ikon, na čelu s predsednikom Florentinom Perezom, so se zbrali okoli božičnega drevesa, da bi nazdravili na uspešno leto 2012 in da bi svoje želje delili z vsemi Madridistami.

“Hvaležni smo za podporo, lojalnost in naklonjenost, ki ste jo nam izkazali v letu 2011,” je dejal predsednik Florentino Perez, “Klub črpa moč iz te enotnost. Zelo trdo bomo delali na tem, da bi celotnemu Madridismu uresničili želje. Želimo vam ustreči z naslovi in ​​uspehi, ker je Real Madrid rojen za zmage. To je tisto, kar si naši navijači želijo.”

imageshack.us

Kdo je boljši kot Jose Mourinho, da bi uresničil te sanje. Trener, ki je postavil Real Madrid nazaj na poti do osvajanja naslovov po zaslugi zmage njegove ekipe v Copa del Rey. “Še naprej moramo biti resni in spoštovati zgodovino kluba, da bi izgradili odlično ekipo Real Madrida,” je dejal trener, “Na vsaki tekmi in treningu moramo dati vse od sebe. In seveda, k našemu naslovu Copa del Rey iz leta 201 želimo dodati še več uspeha v novem letu.”

Kapetan Iker Casillas si želi, “da ekipa naredi še en korak naprej in da svoje delo opravi še boljše kot v tem letu ter da bi pri tem vedno dali vse od sebe.” Sergio Ramos se strinja: “Poskušali bomo imeti enak zagon in požrtvovalnost, kot smo ga imeli do sedaj, tako da se bodo navijači počutili ponosni, da so Madridiste.” Gonzalo Higuain in Marcelo, tujca z najdaljšim mandatom v ekipi, si prav tako želita vse najboljše v letu 2012. “Želimo nadaljevati z dobrim delom in imeli bomo potreben ponos in profesionalnost za boj za naslove,” je dejal Argentinec. “Na vsaki tekmi se bomo žrtvovali, ker to je tisto, kako bodo sčasoma prišli naslovi in to je način, da osrečimo naše navijače,” je dodal brazilski levi bočni branilec.

imageshack.us

Toda veličina najboljšega kluba 20. stoletja se ne kaže le na športnem področju. Ta klub je prav tako odličen tudi v svoji finančni moči, ki je tesno povezana z uspehom v športu. Florentino Perez obljublja, da bo to še naprej prednostna naloga, ker nam “finančno solventnost daje večjo pridobitveno moč in neodvisnost, kar nam pomaga pri nadaljnjem povečevanju legenda o Real Madridu.”

Ob božičnem drevesu so vsi nazdravili na uspešno leto 2012. “Naslov Copa del Rey je bilo nekaj, o čemer so Madridiste hrepenele,” je dejal Perez, “Osvojili smo naslov v zgodovinskem finalu.” “Obstaja veliko razlogov, da smo lahko zelo ponosen na to,” je dodal Mourinho, “Vendar pa je prav tako pomembno končati leto, kot vodilna ekipa La Lige in da vidiš, da ni nikogar pred teboj na lestvici.” Prvi in drugi kapetan ekipa, Casillas in Ramos, verjameta da je naslov Copa del Rey “pomagal Real Madridu, da se je vrnil med največje, kjer bi moral vedno biti. Ekipa je vrniti tisto, kar je ta klub vedno predstavljal po celem svetu.”

imageshack.us

To je čas, ko se družine in prijatelje spet zberejo skupaj. Nekateri se vračajo domov, kot sta to primer Marcelo in Higuain, ki bosta odšla preko atlantskega oceana k svojim družinam. Sergio Ramos se bo vrnil v Sevillo, kjer “bo imel dovolj časa, da spet razmišljam o vseh dobrih in slabih stvari, ki so se je zgodile v tem letu.” Portugalski trener bo s svojimi otroki obisk druge države, medtem ko bosta predsednik in Casillas ostala doma v Madridu s svojimi najdražjimi.

Šest omenjenih ljudi kaže na to, kaj lahko prinaša prihodnost za ekipo, ki se je vrnil na zmagovalno pot in ki je odločena v prihajajočih letih osvojiti še veliko naslovov, tudi po zaslugi mlade ekipe. Madridiste so navdušene in v upanju, da se bo zgodovina največja kluba 20. stoletja oplemenitila z še več naslovi.

imageshack.us imageshack.us imageshack.us
imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us