X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Košarka: Siena, Malaga & Bilbao nasprotniki Reala v drugem delu Evrolige

V Barceloni so izžrebali skupine drugega dela evropske košarkarske lige. Real Madrid se bodo v skupini F merili italijanskim Montepaschijem ter španskima ekipama Unicajo Malaga in Bilbaom. Real Madrid bo prvo tekmo drugega dela Evrolige igral v Malagi, naslednji dve tekmi bo nato igral doma proti Sieni in Bilbaou, sledilo bo gostovanje v Bilbau, domača tekma proti Unicaji in za konec drugega dela še gostovanje pri Sieni.

Drugi del tekmovanja se bo začel 18. januarja, končalo pa 1. marca. Prvi dve uvrščeni ekipi iz vsake skupine se bosta nato uvrstili v četrtfinale, ki bo potekalo od 21. marca do 5. aprila. V četrtfinalu se bosta tako morelia med seboj prvo uvrščena ekipa skupine E in drugo uvrščena ekipa skupine F, prvo uvrščena ekipa skupine F bo igrala proti drugo uvrščeni ekipi skupine E, enako pa se bosta križali še skupini G in H. Zmagovalci vseh štirih štirih dvobojev se bodo nato uvrstili na zaključni turnir (Final Four), ki bo tokrat potekal v Istanbulu v dvorani Arena Erdem med 11. in 13. majem 2012.

SKUPINE OSMINE FINALA EVROLIGE
SKUPINA E SKUPINA F
CSKA Moskva (RUS)  REAL MADRID (ŠPA)
Olympiakos (GRE) Montepaschi Siena(ITA)
Anadolu Efes (TUR) Unicaja (ŠPA)
Galatasaray (TUR) Bilbao Basket (ŠPA)
SKUPINA G SKUPINA H
Fenerbahce (TUR) Barcelona (ŠPA)
Panathinaikos (GRE) Maccabi (IZR)
Unics Kazan (RUS) Bennet Cantu (ITA)
Emporio Armani (ITA) Zalgiris (LIT)