X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odziv igralcev po tekmi za upanje

Tekma za upanje je bila tudi tokrat zelo uspešna. Vsi, ki so sodelovali in tisti, ki so si jo ogledali, so neizmerno uživali. Iker Casillas, Esteban Granero, Ruben de la Red in Fabio Cannavaro so z mediji delili svoje mnenje o dobrodelni tekmi.

Iker Casillas
“Upam, da so se ljudje zabavali in uživali v tekmi. Zelo sem hvaležen vsem tistim, ki so prišli in se odzvali našemu klicu v dobre namene.”

Esteban Granero
“Bila je zabavna tekma in smo jo odigrali za dobre namene. Veliko prijateljev se nas je zbralo tukaj in zato je bilo čudovito. Veliko dobrega pove o Casillasu že samo dejstvo, da je bil danes tukaj, čeprav ima težave z alergijo. To govori o njegovem značaju, prav tako pa je prav on tudi organiziral dogodek.”

Ruben de la Red
“Zelo sem vesel, da lahko pomagam Casillasu na takšnem dogodku.”

Fabio Cannavaro
“Ljudje so se zabavali, medtem ko smo mi odigrali dobro tekmo. Mislim, da je to dobro za nas nogometaše, da organiziramo tak dogodek vsake toliko časa. Mi imamo srečo v svojih življenjih in zato nas še dodatno osreči, ko s tem pomagamo otrokom. Verjamem, da bo Real Madrid v letošnji sezoni osvojil naslov, ker igrajo res odlično.”