X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Tekma za upanje

Tudi letos je v prazničnem in veselem vzdušje potekala tekma Partido X la Ilusion (Tekma za upanje), ki jo sponzorira Iker Casillas. Tako so bili navijači v dvorani Palacio de los Deportes navdušeni nad nogometaši kot so Granero, Casillas, Reyes in Miguel Torres, nekdanjima članoma Real Madrida: Hierra in Cannavara ter ostalimi športniki in umetniki kot so Alejando Sanz, David Bustamante, Sergio Garcia, Hector Barbera in Alvaro Bautisto. Izkupiček te dobrodelne tekme bo bil namenjen dvema projektoma, ki se borita proti brezposelnosti med mladimi.

Pignoise, Rasel, La Musicalite, Huecco, Robert Ramirez in navijačice Real Madrida so nastopili pred začetkom tekme.

Prvega od mnogih zadetkov je že v 2. minuti dobrodelne tekme dosegel Miguel Angel Muñoz, ki je z odličnim strelom premagal Ikerja. Črna ekipa je bila zelo osredotočena in tako v naslednjih petih minutah preko Reyesa dosegla še dva zadetka.

Na drugi strani je bela ekipa potrebovala nekoliko več časa, da se je osredotočila na tekmo, toda tudi oni so kmalu začeli dosegati zadetke. Prvega je zabil Cannavaro in sicer je zabil z glavo. Huecco in Polo sta malo pred polčasom izenačila rezultat. Gledalci na tribunah so še posebej glasno podpirali Ikerja Casillasa, ki kljub temu, da je pred kratkim prebolel alergijsko reakcijo (kar je bilo videti tudi na njegovem obrazu), za nič na svetu ni želel izpustiti tega dobrodelnega dogodka.

Črna ekipa je še enkrat zadela po odmoru, potem ko je zadel Alvaro Benito. Samo dve minuti pred koncem tekme je rezultat izenačil Ruben de la Red, ki je dosegel zadetek iz prostega strela in tekma za upanje se je končala s prijateljskim rezultatom 4-4.

4 – Beli: Casillas, Cannavaro, Jose Muñoz, Sergio Garcia, Ruben de la Red, Miguel Torres, Chema Martinez, –začetna postava-, Bautista, Huecco, Robert Ramirez, Hector Polo.
Trener: Luis Aragones

4 – Črni: David Muñoz, Bustamante, Granero, Miguel Angel Muñoz, Hierro, Reyes, Alvaro Benito –začetna postava–, Santiago Segura, Barbera, Adrian Rodriguez, Alejandro Sanz, “Leiva”, Craioveanu.
Trener: Sandoval

Goli:
0-1: (2′) Miguel Angel Muñoz
0-2: (4′) Reyes
0-3: (5′) Reyes
1-3: (8′) Cannavaro
2-3: (15′) Huecco
3-3: (25′) Polo
3-4: (26′) Alvaro Benito
4-4: (48′) De la Red