X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Napoved: Real Madrid – Malaga

V začetku leta 2012 bo Real Madrid branil naslov pokalnih zmagovalcev iz lanske sezone, v prvem krogu osmine finala Copa del Rey na Santiago Bernabeu proti Malagi. »Beli« so zadnja tri leta zmagali vse domače tekme v pokalu in ta niz nameravajo podaljšati z novo zmago, kljub odsotnosti Carvalha, Ramosa in Di Marie.

Od zmage proti Real Unionu, 11. oktobra 2008 z rezultatom 4-3, je Real Madrid na domačem igrišču premagal tudi Alcorcon (1-0), Murcio (5-1), Levante (8-0), Sevillo (2-0) ter ekipo Ponferradina (5-1).

Jose Mourinho je za to tekmo vpoklical 21 igralcev, vključno z vratarjem Castille Tomas Mejiasom. Malaga je tudi ekipa proti kateri sta Cristiano Ronaldo ter Gonzalo Higuain skupno največkrat zadela v polno (18 zadetkov). Z desetimi zadetki, je Portugalski zvezdnik en zadetek oddaljen od tega, da bo igralec, ki bo največkrat zadel proti ekipi z juga Španije.

V zadnji tekmi pokala je Malaga premagala Getafe, kateri je nastopil v dveh finalih in polfinalu v zadnjih 5 letih. Bivši trener Madridskega Reala, Pellegrini, ne bo moral računati na poškodovane Baptisto, Joaquina in Maresco. Prav tako si bo, zaradi rdečega kartona, iz domačega naslonjača tekmo ogledal Weligton.

Pri gostujoči ekipi so trije bivši igralci Reala: Julio Baptista, Sergio Sanchez in Ruud van Nisterlooy. Nizozemski napadalec proti Realu ni igral na zadnji ligaški tekmi, sedaj pa bo imel priložnost, da to stori na Bernabeu. Zagotovo se spomni dveh ligaških naslovov, španskega super pokala in naslova Pichichi, katere je osvojil kot Madridista. »VanGol«, pod kakršnim vzdevkom ga poznajo navijači, je zadnjo tekmo za Real Madrid odigral ravno proti Malagi 24. januarja leta 2010.