X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Benzema & Albiol

Karim Benzema je dosegel zmagoviti zadetek na prvi tekmi osmine finala Copa del Rey proti Malagi. Francoski napadalec in Albiol sta po koncu tekme delila svoje misli z mediji.

Benzema
“Prvi polčas je bil težak, vendar pa smo vseeno zmagali. Svoj zadetek sem proslavil s Higuainom, ker sva oba napadalca in imava zato oba enake občutke. To ekipo krasi borbeni duh in to je razlog, da smo v drugem polčasu od sebe dali vse od sebe in smo se trdo borili.”

Albiol:
“Prve tekme v novem letu so vedno nevarne in težko se je prilagoditi nazaj na tekmovalni ritem po božičnih praznikih. Pred domačimi navijači smo izgubljali z 2-0, vendar pa smo reagirali ter tako v drugem polčasu dobro igrali in popravili stvari. Na koncu smo zmagali s 3-2 in dokazali, da znamo dobro od reagirati. Prav tako so nam tudi navijači ves čas odlično podpirali.”

“Vedeli smo, da bomo trpeli, vendar pa smo bili po prvem našem zadetku veliko bolj samozavestni. Remi v Malagi bi bil že dovolj za napredovanje, vendar pa je naš namen zmagati.”

“Raje bi videli, da smo čez celotno tekmo prikazali odlično predstavo, vendar pa smo morali napraviti preobrat. Sedaj smo osredotočeni na tekmo proti Granadi in da popravimo napake, ki smo jih naredili proti Malagi.”