X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Higuain & Casillas

Gonzalo Higuain in Iker Casillas sta delila z mediji svoje poglede na tekmo proti Malagi.

Higuain
“Bila je zapletena tekma proti težkemu nasprotniku. Nismo igrali dobro v prvem polčasu, vendar pa smo dokazali, da si želimo zmagati, kljub temu da smo prejeli dva zadetka. V Malagi bomo imeli prednost zmage, kar je zelo pomembno v izločilnih bojih, kjer se igrata dve tekmi.”

“Hvaležni smo navijačem za njihovo bučno podporo. Težko nas ostale ekipe premagajo, ko nas navijači na Santiago Bernabeu tako spodbujajo. Navijači so nam zelo pomagali pri tem preobratu in upam, da nas bodo še naprej podpirali na tak način.”

Casillas
“V prvem polčasi smo sami sebi otežili stvari, vendar pa smo nato po odmoru igrali drugače, ko smo iskali odprt prostor in zmago. Real Madrid bo vedno poskušal po svojih najboljših močeh. Prejeli smo dva zadetka, ker nismo pričakovali veliko težav, v drugem polčasu pa smo le prikazali dobro igro. Na povratni tekmi bomo imeli prednost, vendar pa si ne smemo privoščiti, da bi se sprostili.”