X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho je na novinarski konferenci po tekmi analiziral zmago 3-2 Real Madrida nad Malago.

“Naša predstava v prvem polčasu ni bila dobra. Primanjkovalo nam je koncentracije in smo naredili dve veliki napaki pri dveh kotih, toda moja ekipa je v nadaljevanju očistila smeti, ki jih je natrosila zahvaljujoč podpori navijačev. Težko bi kdo drug kje drugje imel takšno podporo, ko bi izgubljal tekmo. Preobrat smo napravili po zaslugi vezi med igralci in navijači, tako da bomo v Malago odšli s prednostjo.”

“Morali boste vprašati igralce, zakaj so v drugem polčasu igrali povsem drugače. Zakaj niso igrali že v prvem polčasu tako, kot so igrali v drugem polčasu? To bo moje vprašanje za njih. Poskusil bom dobiti odgovor od njih na to vprašanje in da bodo tudi sebi odgovorili, zakaj se je to zgodilo. Na koncu je pomemben le rezultat, saj je pomembno zmagati svojo prvo tekmo doma, kar je bil tudi primarni cilj na tej tekmi, da bi bili v vodstvu pred povratno tekmo.”

“Malaga je igrala svojo igro. So se branili in niso naredili veliko, da bi dosegli zadetek, vendar pa so dobra ekipa ob prekinitvah in za to si zaslužijo pohvale. So zelo delovna ekipa. Na povratni tekmi v Malagi bomo imeli prednost, čeprav bo ta zelo majhna. V drugem polčasu bi lahko zagotovo dosegli še več zadetkov.”

“Na nikogar nisem želel posebej pokazati s prstom ob polčasu. Poskušal sem narediti nekaj drastičnega za razliko od tega. Tri igralce, ki sem jih zamenjal ob polčasu, niso igrali nič kaj bolj slabo kot ostali. Če bi lahko, bi ob polčasu zamenjal celotno prvo enajsterico. Ne glede na to, jutri je nov dan in v tem smo vsi skupaj. Čutim, da sem tvegal in naredil nekaj, da bi spremenil stvari. Raje grem domov s tem občutkom, kot pa da bi samo čakal, da bi se nam nasmehnila sreča.”

“Verjamem, da smo v dobri formi, kljub naši slabi predstavi v prvem polčasu. To ne pomeni, da razmišljamo o tem, da bomo vse zmagali. Trenutno so naše misli le pri tem, kako bomo premagali Granado in nato kako bomo izločili Malago. Sam bi raje izgubil sedaj proti Malagi, kot pa da bi izgubil našo ligaško tekmo v soboto.”

“Odmor v prvenstvu je vedno odmor in zato se vedno poskušamo vrniti nazaj skupaj kakšen dan prej, da bi imeli dovolj časa za pripravo na prvo tekmo. A igralci se razlikujejo med seboj, tako da nekateri si med prazniki odpočijejo, drugi pa teden dni le potujejo, jejo in pijejo in se na trening vrnejo v nekoliko slabši formi. “